Van I.v.B (vrouw)

Beatrix is een toverfee en een ruimtemaker. Zij heeft aan 3 woorden genoeg om in te zoomen op mij; mijn gedachten, emoties en op dieper liggende lagen waar ik zelf niet bij kom. Iedere keer opnieuw ben ik verbaast over de reikwijdte, de diepgang en de verre reizen die ‘we’ maken. Zij zegt dingen niet vanuit haar hoofd, kennis of ervaring. Beatrix wéét. Of, nog beter gezegd, ze geeft door… (vanuit…? … iets hogers!).

Ik heb veel te danken aan Beatrix. Zij heeft vele sluiers voor mij opgetild, patronen ontrafeld en gedrag verhelderd. Ze heeft pleisters geplakt, verbanden gelegd en me werkelijk getroost. Bevestiging en zelfacceptatie staan centraal bij haar. Waardoor ik meer en meer bij mijn kern kom en kan worden wie ik werkelijk ben. Je kunt bij Beatrix terecht voor flink diepgaand werk met een grote dosis humor en liefde. Ik kan het je van harte aanbevelen.

Van M.R. (vrouw)

Een sessie met Beatrix is in alle opzichten een fijne ervaring, zowel live als telefonisch. Met zachtheid en ook met confronterende kracht tuned ze in op het issue wat speelt. Hierbij maakt ze gebruik van haar invoelend vermogen en dat wat ze doorkrijgt. Ze heeft mij mijn eigen kracht weer laten voelen. Me dieper contact laten maken met mijn lichaam en lichaamsbewustzijn. Zeker ook korte metten gemaakt met de verhalen die ik over dingen kan maken. Ook de ervaring hoe mooi het is om tijdens telefonisch contact, te genieten van het hartscontact in de stilte. Dank je wel daarvoor lieve Beatrix.

Van F.v.H (man)

De warme persoonlijkheid en treffende, confronterende inzichten van beeldend medium Beatrix raken mij diep in het hart, steeds opnieuw. Ze voelt de diverse energieën zeer scherp aan. Je eigen openheid is daarbij steeds leidend. Als je oprecht bent en toch door onverklaarbare struikelblokken steeds “vast” loopt in jouw leven dan is een bezoek aan Beatrix zeker de moeite waard. Een ontmoeting met haar zal confronterend zijn en je gevoelige plekken raken, waarna haar liefdevolle aandacht jouw open wonden heelt.

Van H.K. (vrouw)

Ik heb mij zo gezien gevoeld door jou, in de mooie warme omgeving van je praktijk heb je mij gekoesterd en ben ik bewuster geworden waardoor ik mij zo meer heel voel. Ook heb ik een aantal keren via de telefoon een healing ontvangen. Er was zoveel verbinding, vertrouwen en openheid.Je wist precies de plek te vinden waar het allemaal om draait. De diepte in en daarna voelen hoe er met jouw begeleiding healing kon plaats vinden. Ik weet je weer te vinden en zal dankbaar gebruik maken van jouw gave van helder voelen en helder weten.

Van J.S. (man)

Ik heb kennis gemaakt met verschillende methoden, middelen en mensen om tot de essentie te komen. De afstemming van Beatrix op mijn energie, mijn bewustzijn en wat er al dan niet in de weg lijkt te zitten vind ik ongekend. Haar helder voelen en weten is zo afgestemd dat ze dat wat iets lijkt te zijn vlot weet te doordringen en je bij de essentie brengt. Als je oprecht bent naar jezelf toe dan is een sessie met Beatrix een groot cadeau aan jezelf. Uit ervaring weet ik dat haar spontaniteit, haar liefdevolle directheid, haar Helder Weten en Voelen net zo goed werkt via de telefoon als 'een traditioneel bezoek'.